Hoe werkt ons bestelproces?

Met ons 4 stappen proces proberen wij het online bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. Hieronder kunt u een voorbeeld zien hoe het proces eruit ziet zodra u de bestelling plaatst.

 

Stap 1 - Hier vindt u alle artikelen, die u in uw winkelwagen heeft geplaatst en wilt gaan bestellen. De aantallen, het te betalen bedrag en de betaalmethoden worden hier aangegeven.

Stap 2 - Hier kunt u uw gegevens invoeren, zoals factuur en het afleveradres.

Stap 3 - Bevestig uw bestelling. Mocht u een fout zien, dan kunt u een stap terug gaan.

Stap 4 - Voltooi uw bestellen middels betaling.

voorbeeld pagina klik hier.

Wanneer word er geleverd?

Wij streven ernaar om het binnen 3 dagen te verzenden als we via deze website een orderbevestiging binnen krijgen. Wij zullen u een bericht sturen wanneer het langer duurt.

Voor bedrijven zijn de kosten 0,19 cent per kilometer voor de heen en terugreis.

Ook komt er 3 Euro administratiekosten bij.

En aanmaningskosten en incasso kosten voor wanbetalers.

Wij hopen dat het niet zo ver hoeft te komen.

 

Kan ik mijn bestelling ook volgen?

Zodra het pakket wordt verzonden en is ingescand op het PostNL depot  kunt u uw pakket via track en trace volgen. Het inscannen bij een PostNL depot gebeurd vaak in de avond.

Let op! Wanneer de leverancier onzorgvuldig met het pakket is omgegaan en u ziet dat het pakket gebroken is,  teken dan niet.
U kunt het pakket weigeren, waardoor het retour zender gaat. Mocht u de mogelijkheid hebben maak een foto van de levering en stuur deze naar ons.

 

Hoe lang kunnen de pepersauzen bewaard worden?

Op elke potje staat een T.H.T. (ten minste houdbaarheids) datum. Na openen adviseren wij om de pepersaus in de koelast te bewaren.

 

Zitten er zogeheten E-nummers in?

In de sauzen wordt de toegestane wettelijke hoeveelheid E211 (natriumbenzoaat) gebruikt, zodat wij het mogelijk kunnen maken om het langer houdbaar te maken.

 

Is er informatie beschikbaar voor Allergenen?

Op het etiket van het potje staan de bekende allergenen dik gedrukt. U kunt deze informatie ook vinden op de pagina Assortiment wanneer u een van de artikelen aan klikt.

© 2017 - 2024 Jantje Peper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel